sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

PIkku hiljaa tavoitetta kohti

Nyt alko hiihtoloma ja liikunnallinen sellanen. Eilen kävin sauvakävelemässä kolme ja puoli tuntia ja painot oli kans jaloissa. Sitte kävin vielä noin tunnin kävelylenkin ja edelleen oli painot jaloissa. Tänään oon käyny juoksemassa 55 minuuttia ja sitte sauvakävelemässä 40 minuuttia. On vähän väsyny olo nyt. Painoin juoksulenkin jälkeen 71,5 kiloa. Aion vielä mennä tänään venytysjumppaan. Kiinteytyksen jätän välistä ku on tuota liikuntaa jo niin paljon ja lihakset on väsyneet.

Huomenna aion mennä kans juoksemaan aamusta ja sitte nostelen puntteja. Sitte kävelen noin tunnin ja illalla vielä aion jumpatakin ainakin puoli tuntia.

Tiistaina käyn taasen lenkillä aamusta ja nostelen puntteja. Sitte kävelen yli tunnin ja käyn myös luistelemassa. Painonvartijoissa käyn myös punnituksessa. Saa nähä, mitä se siellä sitte näyttää tuo puntari. Illalla jumppaan noin puolituntia.

Keskiviikkona meen kans lenkille ja punteja nostelen sen jälkeen. Sitte meen sauvakävelylle yhen kaverin kanssa. Jumppaan sitte myös illalla.

Torstaina ois taasen lenkki aamulla ja punttien nostelu. Kävelyä ehkä kans illalla ja jumppaamista.

Perjantaina lenkki ja puntit sekä jumppa illalla.

Lauantaina sauvakävely painot jaloissa ja punttien nostelu. Sitte meen ehkä vesijumppaan. Kävelyäkin tulee varmaan sitte jonkin verran.

Sunnuntaina juoksulenkki ja puntit. Siivousta ja sitte kävelyä ja jumppaan illalla.

Katotaanpa onnistunko pitämään tämän suunnitelman. Ja mitenkähän paljon sitte tulen laihtumaan tällasen ohjelman avulla.

Ei kommentteja: