perjantai 28. lokakuuta 2016

10.10.2016

New Orleanssissa oleilua ja seikkailua jatkuu vielä kolme päivää.


Taasen oli kaunis ja lämmin päivä ja se alkoi hautausmaakiertueella. Siitä on kuva kans. Hautausmaalle ei enää saanut mennä niin vaan ku siellä oli tehty ilkivaltaa. Eli ainut tapa päästä sinne oli mennä ohjatulle kiertokäynnille. Haudat olivat maanpäällä ja näätte sen kuvasta.


Tuona päivänä käveltiin paljon ja se tuntu illalla jaloissa. Venyttelin kyllä joka päivä, ettei tulis kipeeksi jalat. Niin ja selkä oli kans koetuksella. No mut hauskaa oli ja se oli mun mielestä tärkeetä. Mitäpä noista pienistä vaivoista...No sitte takas maanantaipäivään.


Sitte mentiin puistoon ja siellä käveltiin kovasti. Puiston portista on kuva. Sen puistokiertokävelyn jälkeen mentiin käymään eräässä baarissa. Ja siellä oli baarimikkona hauska kaveri, joka tunsi yhden suomalaisen pariskunnan ja siitä tuli juttua. Sit siellä oli vanhempi mies, joka oli suomalaisen kirjallisuuden ystävä. Jännä sattuma ku suomea ei kyllä tuolla New Orleanssissa kuullut ollenkaan. Voihan se olla, että ei vaan sattunu kohdalle suomalaisia.


Sit käytiin kirkossa ja siitä otin kuvan sisältä. Ihan kaunis kirkko oli. Jännä juttu, että tässä kaupungissa on paljon sitä voodoota ja sit on vampyyri-juttuja sekä noita-juttuja...Sit siellä oli jo paljon Halloween-juttuja. Tosta Halloweesta otin kuvan. Siis otin kuvan yhdestä talosta joka oli verhottu kaikella Halloween-aiheisilla jutuilla kuten luurangoilla, hämähäkin seiteillä sun muulla kauheella. Siis monta ns.uskontoa siellä näki.


Illalla käytiin Outletissä ja sieltä löysin mm.edullisen merkkitakin. Outletistä on kuva sen sisäpuolelta. Päivä oli kiva ja näemme sekä koimme paljon mielenkiintoista.

Ei kommentteja: