keskiviikko 26. lokakuuta 2016

8.10.2016 New Orleans

Aamulla noustiin pikkuhiljaa ja mentiin hotellin aamupalalle. Melkeinpä sitte pitikin lähteä lentokentälle Nykista New Orleanssiin. New Orleanssissa oltiin viiden aikaan illalla ja ku päästiin hotelliin lähettiin melkein heti katselemaan paikkoja ulos. Menimme suoraa ns.bilekadulle Bourbon streetille. Pää oli ihan sekasin ku oltiin niin pitkään matkustettu. Jazz soi joka paikassa ja ihmisiä oli PALJON. Löydettiin onneksi yksi rauhallisempi paikka ja istuttiin sinne kuuntelemaan Jazzia. Se oli mukavaa. Lämmintä oli noin 30 astetta siis lämmintä oli. Siinäpä se tää päivä olikin. Sitten suunnistettiin takas hotellille ja uni maistui kyllä taasen.


Tässä sitte muutama kuva New Orleanssista, hotellihuoneesta ja katukuva illan hämärtyessä ja Jazzin soittajista sekä helminauhasta, jossa on Rosanauha.


Siellä oli paraati rintasyövän hyväksi ja siitä on myös kuva. Se on vähän epäselvä, mut kyllä siitä näkee jonkin verran paraatia. He olivat pukeutuneet vaaleanpunaisiksi. Mäkin ostin vaaleanpunaiset helmet jossa oli Roosa-nauha ja siitä on siis kuva. New Orleanssissa on joka vuosi sellaiset karnevaalit ku Venetsiassa, jossa he laittavat erivärisiä helmiä kaulaan ja sit naamioita kasvoille. Kaupoissa oli paljon naamioita myynnissä. Tämmöstä siis tänään.


2 kommenttia:

JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti...

Kuulostaa kivalta, pääsisipä joskus itsekin. :)

Katju kirjoitti...

Joo, kivaa oli ja ihana ku oli koko ajan lämmin ilma :) Kannattaa kyllä käydä New Orleanssissa. Se on niin erilainen kaupunki ku ns. normaalit Usan kaupungit...ainutlaatuinen kaupunki :)