maanantai 31. lokakuuta 2016

11.10.2016

Toivottavasti viikonloppusi meni hyvin. Mulla se meni suht ok, vaikka oon taasen kipeenä. Kirjoittelen tässä nyt sen verran ku jaksan. Tää on tää flunssakausi ja en siis oo välttyny siltä. Usassakin olin hiemen kipee, mut se ei haitannu menoa. No mut sit takas New Orleanssiin.


Tiistaina oli kiva ilma edelleenkin eli lämmmin. Menimme aamusta kahteen sotamuseoon. Eka aattelin, että voi ei. Ei siis kiinnosta, mutta sit ku mentiin niihin niin jotenkin alko kiinnostaa. Ja niissä oli ihan mielenkiintoista käydä. Toisesta otin lentokoneista kuvia. Laitan pari kuvaa niistä tänne.


Tänään oli sit pizzapäivä. Oli kyllä hyvää. En oo saanu huonoa pizzaa koskaan Usassa. Oon käyny nyt kolme kertaa Usassa ja joka kerta ruuat on olleet hyviä. No niin onhan niissä rasvaa ja sokeria paljon sekä annokset suuria ja ne kait ne tekee niin maukkaaksi ja siellä jos jossakin lihoo jos ei kato mitä panee suuhun. En kyllä miettiny siellä mitä laitan suuhun. Mun mielestä pitää nauttia matkasta ja nauttia siis paikallisia herkkuja ja ruokia. Nyt sit pikkuhiljaa paino laskee ja Usassa tuli sit muutama kilo, mut ei se haittaa!


Sit me käytiin tuona päivänä tuliaisia ostamassa. Pikkumiehen hoitajille ostettiin tuliaisia ja itelle sekä tietty Pikkumiehelle. Pikkumiehelle soitetiin kaksi kertaa Usasta ja juteltiin kaikenlaista. Ihana ku sen kans voi jo jutella. Olihan sitä ikävä kyllä.


Käytiin myös uudestaan Outletissä ja sit bilekaudulla. Bilekadulla ei ollu samanlainen meno päällä ku sillo ku tultiin siis lauantaina. Tie oli silloin täynnä juhlijoita ja Jazz soi. Kyllä se nytkin soi mut ei niin hurjasti ku lauantaina. Sit nähtiin ratsupoliiseja ja niistä on kuva.


Sit mentiin risteilylle ja siitä on kans kuva siis siitä siipiratasaluksesta, jolla oltiin risteilyllä. Jazz soi siellä kans.


New Orleanssissa on paljon mustia. Niitä on muistaakseni 60 prosenttia asukkaista. Ranskalaiset on muuten perustaneet New Orleanssin. Siinä vähän faktoja New Orleanssista. Tällaista siis tällä kertaa. Oli kyllä taasen kiva päivä ja mukava on kyllä muistella noita kokemuksia ja kijoittaa tänne.


Ei kommentteja: