perjantai 30. joulukuuta 2016

Uuden vuoden lupaus!!!

Kohta vaihtuu uusi vuosi. Sit ollaan jo vuodessa 2017.Niin se aika rientää... Kaikkea on tapahtunut tämän vuoden aikana. Esim. Pikkumies on luopunut tutista ja nyt harjotellaan ilman vaippoja oloa. Tänään siis aloitettiin. On pissanu pottaan, mut just housuun tuli isot kakat. Semmosta se on. Välillä onnistuu ja välillä ei. Kyllä se siitä. On siinä kakan siivoamissa kyllä kova homma... Mennäänpä sit mun uuden vuoden lupaukseen. Lupaan olla sellasessa herkkulakossa, et syön vaan kerran viikossa herkkuja. Ja laihdutan nää jouluna tulleet kilot pois. On siis tullu muutama kilo lisää painoa. Laitoin facebookiin sellasen kirjoituksen et oon herkkulakossa niin monta viikkoa ku tulee tykkäyksiä. Siis et syön kerran viikossa herkkuja. On jo tullu monta tykkäystä. Saa nähä joudunko oleen koko vuoden tässä lakossa. Kyllä siihen varmasti ajan kans oppii. Siis et syö herkkuja vaan kerran viikossa... No mut oikein ihanaa uutta vuotta. Saa nähä mitä uusi vuosi tuo tullessaan!

2 kommenttia:

JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti...

Meilläkin täytisi ihan kunnolla alkaa opettelemaan ilman vaippaa oloa..kyllä on jo pitkään tullut pissat ja kakat pottaan tai pönttöön mutta silti tulee vaipaankin pissaa.

Katju kirjoitti...

Tänään ollaan oltu melkeinpä koko päivä ilman vaippoja ja housuja on vaihdettu monet kerrat. Äskön onnistu muuten hyvin potalle pissaaminen mut housut unohtu jalkaan.:-)