keskiviikko 2. marraskuuta 2016

13.10.2016

Torstaiaamuna oli aikainen herätys. Herättiin noin 3.00 aikaan. Sitte vaan lentokentälle ja kohti Nykiä. Nykissä oltiin pakallista aikaa noin 10.55. Siitä sitte junalla ja metrolla Manhattanille hotellille. Otin pari kuvaa hotellihuoneesta ja laitan ne tänne.


Lähettiin sitte kierteleen kauppoja ja olihan niitä. Laitan Disney-liikkeestä Nikolle ostetusta Anu Ankasta kuvan ja MM-liikkeestä kuvan kans.


Oltiin vähän väsyneitä ja ihmispaljous uuvuttu vielä enemmän. Viimeksi ku käytiin Nykissä, oli talvi. Ei tarvinnu ootella nähtävyyksiin ja se oli hyvä. Onneksi oltiin jo nyt käyty tärkeimmät nähtävyydet kattomassa. Varmasti nyt ois joutunu oottaan joka nähtävyyteen pääsyä. Sillo talvella ku oltiin niin ei ollu näin paljon turisteja, mut nyt oli tosi paljon ihmisiä melkein joka paikoissa siis Manhattanilla. Eli jos ei halua oottaa nähtävyyksiin pääsyä siis jonottaa niihin niin kannattaa mennä New Yorkkiin talvella. Kyllä me joihinkin jonotettiin nytkin, mutta kerron niistä tässä toinen kerta.


Tänään ei jaksettu kauheesti tehdä mitään. Tää oli sellainen fiilistelypäivä ja otettiin siis tää rauhallisesti eikä käyty ku noissa paikoissa. Yritettiin Ninja-ravintolaan menoa. Siellä ninjat tarjoilee ja jos ottaa sellasen annoksen jossa on tähti menussa niin ne esittää jonku esityksen. Harmitti vaan ku se ravintola olikin kiinni. Tässä on kuitenkin menusta kuva. Pitää mennä sinne sitte seuraavan kerran, jos tulee vielä lähdettyä sinne. Toivottavasti tulee lähdettyä. Sitte vaikka ku Pikkumies on isompi. Kyllä se on sen verran ihana kaupunki. Siellä on siis kaikkia mitä ihminen tarvii, ainakin mun mielestä.


Ilma oli paljon viileämpi Nykissä ku New Orleanssissa. Sai laittaa takin päälle aamusta ja sitte se alko lämmetä ja sit jo tuntu, että takki oli ihan liikaa. Oisko siellä ollu aamulla jotain 8 astetta lämmintä ja sit päivällä jotain 17-20 astetta. Eli oli siellä ihan lämmintä päivällä.


Tää päivä oli kans ihan kiva, vaikkei kauheesti tehtykään. Ihan kiva oli pitää rauhallinen päivä.


Ei kommentteja: