maanantai 7. marraskuuta 2016

14.10.2016

Nyt sit jatkuu vielä muutama päivä Usan seikkailuja. Tuona torstaina 14.10.2016 tehtiin taas monenlaista.


Aamulla suunnattiin metrolla Wall Streetille ja siellä lähellä on Wall Streetin härkä, joka jäi viime Nykin matkalla löytämättä. Siellä härän lähellä oli paljon ihmisiä ja oli aika hankala saada hyvää kuvaa siitä. Mutta jonkinlaisen kuvan sain kyllä.


Sit käytiin kattoon rannalta Vapaudenpatsasta. Ollaan käyty sitä viime kerralla kattomassa ihan vieressä. Nyt on jonkinlainen kuva siitä. Aika pieni on tuo Vapaudenpatsas näin kaukaa kuvattuna. Kyllä siitä jonkulaisen kuvan sai.


Sen jälkeen suunnattiin Outlettiin nimeltä Century 21. Siellä oli monenlaista ostettavaa siis merkkituotteita halvemmalla ku normaalikaupoissa. Laitan siitä kuvan kans.


Käytiin kattooon kans Gost Bustersin päämajaa, mutta se oli remontissa, harmi. Siitä on kuva, ku siinä oli asfaltissa kuva.


Sit mentiin modernin taiteen museoon ku siellä oli ilmainen sisäänpääsy tuona päivänä ja olihan siellä ihmisiä. Osaatko sanoa, ketkä ovat tehneet nuo taideteokset, jotka laitan tänne? Niitä on kaksi taideteaosta.


Sit käytiin Trumptowerissa. Sieltä on kans yksi kuva. Saa nähä, kuka tulee Usan seuraavaksi presidentiksi. Huomenna se kait sit selviää.


Pizzaakin syötiin jossakin välissä ja hyvää oli edelleenkin.


Eli tällainen vauhdikas päivä taasen oli, mut mukavaa oli ja se on pääasia!


Ei kommentteja: