maanantai 14. marraskuuta 2016

Herkkulakko alko

Heti alkuun pyydän anteeksi ku kirjotan kännykällä ja tällä on aika vaikia ja hidas kirjottaa. No oppiipa tälläki kirjottaan. Siis pöytätietokone ei nyt toimi. No tällä mennään nyt.


Eli tänään on sit eka lakko päivä. Ihan hyvin on menny. Söin aamulla kaurapuuroa ja mustikoita. Sit join paljon vettä. Sen jälkeen suuntasin salille. Siellä pyöräilin puolituntia. Sit tein muutamia laitteita, nostelin puntteja ja venyttelin. Sit kävelin tuolla auringon paisteessa ja otin kuvan matkan varrelta. Siitä on tuossa kuva. Kauniina tuo luonto nyt on ku on lunta ja aurinko paistaa


Usan matkan jälkeen mulla on menny ihan höpöksi tuon syömisen suhteen ja oon lihonnu. Nuo kilot pitää saada pois!!! Eli tää on myös laihdutuskuuri. Jospas jouluun mennessä pääsis tavoitteeseen. Eli siihen pyritään.


Tänään aion vielä syyä pottuja ja verilettuja, puolukkaa ja juua kivennäisvettä. Ja sit syön myös ruisleipää ja rasvatonta raejuustoa. Välipalana syön sit banaania, mandariiniä, rasvatonta rahkaa, leipää, raejuustoa sekä juon vettä. Sit iltapalaksi syön leipää, margariiniä ja maitoa. Sit vettä juon aina välillä...Tästä se sit lähtee. Kirjottelen lisää taasen joku päivä, ehkä jo huomenna tai ylihuomenna. Ciao!!!


Ei kommentteja: