sunnuntai 7. elokuuta 2016

Liikuntaloru kaloista

Kalat


Pienet kalat purkissa ui. Yksi pieni kala innostui. Se ui ja ui ympäri purkkia ja toiset kalat kiven takaa alkoivat kurkkia. Kaikki kalat pian alkoivat uida pikkuisen kalan perässä. Ja huomasivat olevansa oikein hyvässä terässä.


4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

oletko jo koostamassa näitä loruja kirjaksi? Ne ovat todella hyviä!

Katju kirjoitti...

Kiitti, no en vielä. Niitä ei oo tarpeeksi :-)

Anonyymi kirjoitti...

Teepä Pikkumiehelle Ifolor-kirja vaikka joululahjaksi. Laita aukeaman toiselle puolelle loru ja toiselle sivulle jokin aiheeseen liittyvä viitekuva. Yllätyt, miten vähemmäsräkin materiaalista saa näyttävän ja mieltä lämmittävän kokoelman. Voisi olla mieluinen vaikka äidillesikin lahjaksi?

Koostaminen voi saada runosuonesi sykkimään entistäkin ahkerammin - tuollaisen koontaprojektin myötä alkaa katsoa maailmaa uudesta kulmasta ja aiheita voi alkaa pulpahdella. Minulle ainakin on käynyt usein näin.

Lykkyä!

Katju kirjoitti...

Joo,kommentoikin teidän ehdotuksia tossa just kirjottamassa blogikirjotuksessani. Siis tosi hyviä ehdotuksia. Pitää miettiä noita ja pitäs kyllä kirjoittaa ehdottomasti lisää noita loruja. Pikkumies ois varmasti onnessaan ku sais sellasen. Se tykkää loruista ja muutenkin kirjoista siis niiden katselemisesta ja lukemisesta. Kiitti teille!